Vsak svoje

Moški vstopi v Sanolabor in tava med policami. Čez nekaj časa ga opazi prodajalka in ga vpraša, kako mu lahko pomaga. Možakar odgovori, da išče tampone  za ženo. Prodajalka ga usmeri v pravi konec prodajalne.

Čez nekaj minut prinese možakar k blagajni zavitek cik-cak vate in zvitek vrvice ter ju položi na pult.

Presenečena prodajalka pravi: “Gospod, nočem biti vsiljiva …tudi vam ni treba odgovoriti, toda zdelo se mi je, da iščete tampone za svojo ženo. Zdaj pa vidim, da tu ni tamponov, ampak čisto druge stvari.«

Pa pravi možakar: “Vidite gospa, takole je to: včeraj sem poslal svojo ženo v trafiko po škatlico cigaret, ona pa se je vrnila s škatlo tobaka in papirčki za zvijanje rekoč: »«ker je takooooo poceni, če si jih zvijaš sam.««

»Mislim torej, če si moram jaz zvijati svoje, pa naj si še ona svoje …!«

Problem mežikanja

Mlad moški se odpravi na razgovor za službo spikerja na neki TV. Razgovor je kar dobro potekal. Toda, bila je ena težava – ves čas je mežikal v kamero.

Zato je kadrovik dejal: “Imaš vse lastnosti, ki jih iščemo, toda dejstvo, da kar naprej mežikaš, to je pa resnična težava. Bojim se, da te ne bomo mogli zaposliti, če ne boš imel nadzora nad mežikanjem.”

Pa pravi kandidat: “Oh, saj to sploh ni problem. Če vzamem aspirin, preneham mežikati za nekaj ur. To je več kot dovolj časa, da se oddaja konča.”

»Prav, dokaži mi”, reče kadrovik.

In, možakar seže v žep, iz njega pa potegne kup kondomov vseh vrst in velikosti, toda nobenih tablet. Nato seže še v drugi žep in spet potegne iz njega sramotno količino kondomov vseh oblik in barv, preden končno le najde aspirin.

Poje aspirin in poskusna oddaja sedaj dejansko poteka brez mežikanja.

Pa pravi kadrovik: »To je res neverjetno! Najeli bi vas takoj, vendar nimamo navade najemati takšnih ženskarjev. Preveč tožb za spolno nadlegovanje smo že imeli.”

“Oprostite!” se razburi kandidat. “Jaz sem srečno poročen moški, ne ženskar!”

»Ja, kako pa boste potem pojasnili vse te kondome?« vpraša kadrovik.

Možakar zavzdihne in pravi: »Ali ste že kdaj poskusili v lekarni zahtevati aspirine, ob tem pa mežikati?”

Vici o prešuštnikih